Echtgenote: “zullen we een trio doen met een hoer erbij?”

1K
Share
Copy the link

Een trio met een hoer erbij

“Weet je”, begon mijn echtgenote die middag, “ik heb weer eens zin in een trio, maar dan zonder dat gedoe dat we een vrouw moeten gaan versieren. Kan jij niet via het internet een knappe hoer regelen. Dan betaal je die voor de hele nacht en de volgende dag, dan kunnen we lekker lang sex hebben.”

Als ik dacht alles meegemaakt te hebben met m’n vrouw, dan weet ze me toch nog te verrassen. Ik keek haar dan ook onderzoekend aan of ze geen grapje maakte, maar ze gaf aan dat het haar bittere ernst was. Ik stond vlug op en liep naar mijn laptop. Zo’n kans zou ik zeker niet aan me voorbij laten gaan.

“Wel eentje die een beetje lekker is”, riep ze me achterna, “en die ook aan lesbische sex doet.”

Nog geen twee uur later lag ik op de bank en keek naar twee geile vrouwen, in sexy lingerie, die met elkaar bezig waren en vervolgens mijn pik tevoorschijn haalden en die met z’n tweeën begonnen te pijpen.

Af en toe is het leven te mooi om waar te zijn, zeker als je zo’n geile echtgenote als mijn vrouw hebt

 

Echtgenote: "zullen we een trio doen met een hoer erbij?" 3

4 thoughts on “Echtgenote: “zullen we een trio doen met een hoer erbij?”

Geef een reactie